perjantai 9. syyskuuta 2011

Uusi neule~

Mami osti eilen papin serkulta ihanan mustan neuleen ja karvaisen talvitakin minulle syksyä varten :) Takit olivat liian pieniä papin serkun koiralle joten mami osti sen pois ettei tarvinnut palauttaa niitä kauppaan!

Komea neule korkealla kauluksella ja kauniilla logolla, 9€

Karvatakki, 13€

5 kommenttia:

  1. aivan ihanat! :) mistä kaupasta noi on ostettu? tarvitsisin omalle hauvalleni nimittäin talveksi myös ulkoiluvaatteet enkä meinaa mistään löytää täydellisiä sille :( niin ja onko teillä nipille jonkunnäköiset tossutkin talveksi?

    VastaaPoista
  2. PetNetStoresta kuulemma :)
    Juu Nippillä on tossutkin, ne vaan on hiukan liian "isot".. Pitää kokeilla uudelleen niitä nyt kun Nippi on kasvanut.. Viime vuonna ne ainakin oli liian pitkät :(

    VastaaPoista
  3. Pitääpä käydä kattelemassa, kiitos paljon :) Voi hitsi, toivottavasti on nyt sopivat ettei tarvitse uusia ostaa .. :(

    VastaaPoista
  4. Joo täytyypä kokeilla niitä et voi sitte myydä eteenpäin jos ei vieläkään sovi :)
    Toinen sivu mistä me ollaan tilattu kivoja takkeja on toi diivadog ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita syksyyn ja tulevaan talveen. :) Meidän tyttöjen ainakin on pakko pitää tossuja talvella. Ne on ommeltu fleecestä, U:n muotoisista kangaspaloista, mitattu koiran tassun mukaan. Jalkoihin kiinnitetään kiepauttamalla pienellä pehmeällä ponnarilla jalan ympäri, jotta pysyvät kiinni. Kätevät talvisäässä! :)

    VastaaPoista